Del, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Høstmøtet 2019

Meld deg på til Høstmøtet og bli inspirert av spennende foredrag, besøk utstillere og få presentert nye produkter på markedet.

Velkommen til årsmøte for Norsk Kirurgisk Forening 21. – 25. oktober 2019

Høstmøtet er et årlig arrangement som gir deg muligheten til å bli inspirert av spennende foredrag, besøke utstillere og få presentert nye produkter på markedet.
Arrangementet er et fellesmøte mellom Norsk kirurgisk forening og følgende fagmedisinske foreninger:

  • Norsk barnekirurgisk forening
  • Norsk forening for bryst- og endokrinkirurgi
  • Norsk forening for gastroenterologisk kirurgi
  • Norsk forening for maxillofacial kirurgi
  • Norsk karkirurgisk forening
  • Norsk plastikkirurgisk forening
  • Norsk thoraxkirurgisk forening
  • Norsk urologisk forening

Vi er stolte av å informere om at Høstmøtet som i år er nr 95 i rekken, vil finne sted på flotte Meet Ullevaal, 8 minutter fra Oslo sentrum. Her stopper flybussen rett utenfor døren og det er parkeringsmuligheter og hotell i direkte tilknytning til konferanselokalene.Utstillere og deltagere vil få god plass i nyrenoverte, luftige lokaler, stor, fin garderobe, trivelig mingleplass, mat i særklasse og god service. Alt av utstyr er moderne og av beste kvalitet med egen tekniker som passer på at alt fungerer.
Kirurgmiddagen blir på torsdagen som tidligere, bare det i år vil være på Ullevaal Panorama, som er byens mest unike eventlokale med en glassfasade på hele 100 kvm. Kirurgmiddagen vil være for alle, uavhengig av spesialitet.

For å sikre god kvalitet på behandling av pasienter, er forskning og fagutvikling et viktig grunnlag og Høstmøtet har gjennom alle år vært en viktig arena for å fremme god kvalitet innenfor norsk kirurgi. En slik møteplass er avhengig av et stort faglig engasjement og ønske fra norske kirurger om å møtes til faglige diskusjoner.

For å kunne tilby alle en god opplevelse rundt Høstmøtet, har vi innført en deltageravgift for alle. Jo tidligere dere bestiller, jo lettere blir det for oss å planlegge.

Deltageravgiften inkluderer:
Spennende foredrag, pause serveringer formiddag og ettermiddag, lunsjbuffet, kaffe og te.

Vi gleder oss til et arrangement fullt av inspirasjon og sosialt samvær.

Vel møtt til Høstmøtet!

Lars R. Vasli og John Brataas
Redaktør og teknisk ansvarlig

MELD DEG PÅ HER!